“My goal is to spark something within the reader and allow it to initiate an idea they then can grow.”

In 2021 is Connectet ontstaan vanuit een idee van Founder Lisabeth Mint & CEO Daniel Klum. Uit onderzoek van Lisabeth Mint is gebleken dat influencers het lastig vinden om de connectie aan te gaan met publishers of adverteerders. Door een platform aan te bieden waar influencers en adverteerders/publishers de connectie met elkaar kunnen aangaan zal dit probleem worden verholpen.

Leaders in building connections

Connectet werknemers

Connectet creëert een plaform waar vraag en aanbod bij elkaar komen. Door een account aan te maken kunnen adverteerders kiezen uit berichten ontvangen van influencers en briefings plaatsen. Zo kies jij als adverteerder ervoor om creatieve ideeën te ontvangen of alleen het plaatsen van een briefing.

Voor influencers biedt Connectet een omgeving aan met meer dan 800 adverteerders/publishers, die zitten te wachten op reacties op hun briefings of op een bericht met creatieve ideeën vanuit jou!

0 +
Adverteerders

Het team van Connectet bestaan uit vijftien medewerkers met jarenlange ervaring binnen online marketing en gespecialiseerd in influencermarketing. Door deze brede kennis binnen marketing zijn de medewerkers koning in het opstellen van briefings en het uitvoeren van een campagnes. Door de taken uit handen te nemen wordt er tijd bespaard en wordt er mee gedacht over complexe vraagstukken. Uiteindelijk wordt een advies meegegeven hoe de marketingdoelstellingen effectief kunnen worden behaald door middel van het aanpassen van de strategie en toe passen van influencermarketing.

Onze unique selling points zijn dat wij innovatief zijn, mee gaan met de laatste trends binnen influencermarketing en nauw contact hebben met diverse influencers en adverteerders. Wij hechten waarde aan kwaliteit en gaan resultaatgericht aan het werk om tot zo’n goed mogelijke samenwerking aan te gaan. Door de jarenlange ervaring kunnen wij goed out of the box denken en komen met een toffe campagne. De campagnes komen tot stand door onze duizenden influencers van micro tot aan celebraties.