Ontdek wat influencermarketing voor jouw als adverteerder kunnen doen

Plaats een briefing op de markplaats van Connectet en laat de magie het werk doen! De influencers zullen voor jouw merk unieke content maken en plaatsten op de bijpassende kanelen, zoals blogs of social media kanalen.

Hoe gaat influencermarketing in zijn werk?

Stap 1. Inschrijven: 

Als eerst schrijf je in als adverteerder.

Stap 2. Opstellen briefing

Ten tweede stel een helder briefing op.

Stap 3. Briefing uploaden in Connectet platform

Ten derde, upload de briefing in Connectet platform.

Stap 4. Ontvangen voorstellen influencers

Ten vierde wacht je op voorstellen van influencers.

Stap 5. Keuze influencers

Maak een keuze tussen de influencers en bevestigt de keuze.

Stap 6. Stuur een persoonlijk bericht naar de influencers

Daarna stuur je de influencers een persoonlijk bericht, zodat zij/hij weet dat die aan het werk mag.

Stap 7. Betaal en start de campagne!

Bespreek het bedrag en betaal.

Stap 8. Bekijk de resultaten in Connectet platform

De resultaten en info worden weergegeven in Connectet platform.

Influencermarketing voor adverteerders

Waarom influencermarketing?

Uit onderzoeken is gebleken dat mond-tot-mondreclame meer vertrouwen geeft aan een consument, want met influencermarketing kan er makkelijk contact worden gemaakt met de beoogde doelgroep. Is het voor jou duidelijk wie je doelgroep is? Om een specifieke doelgroep te bereiken kan hiervoor het beste influencers worden ingezet, omdat influencers kenmerkende doelgroepen hebben. Connectet heeft een marktplaats vol met influencers met specifieke doelgroepen. Geen zin om door de influencers te bladeren? Maak je geen druk! In de markplaats kan gefilterd worden op geslacht, plaats, kanalen, interesses, aantal volgers en tot slot soort influencer.

Waarom micro-influencers?

Op de marktplaats zijn er vele micro-influencers, omdat micro-influencers  een loyaler publiek dan meso/macro-influencers. Dat wil zeggen dat de publiek van micro-influencers zijn meer toegewijd en zullen eerder overgaan tot aankoop. Micro-influencers willen authentiek zijn en zo dichter bij de doelgroep staan. Bekijk onze cases met adverteerders en micro-influencers. 

Platform voor je campagnes en aanvragen in één

Connect zorgt dat tijd wordt bespaard door de platform waar campagnes en projecten eenvoudig worden weergegeven. In de platform zie je niet alleen je campagnes en projecten, maar ook statistieken van een specifieke campagne of alle campagnes. Daarnaast wordt er ook een kostenoverzicht gegeven. Zo sta je nooit voor verassingen. Schrijf je in en start gelijk met Connect platform.